overzettreden van Trenovo homeline traprenovatie. Bij ons de laagste prijzen.

Trenovo Homeline overzettreden

Uw trap bekleden met laminaat. Een compleet professioneel programma traprenovatie van het Duitse Trenovo Homeline. Uw traprenovatie zelf doen. Topkwaliteit bij ons tegen de laagste prijzen.

Overzettreden in vele maten. Een compleet aanbod aan toebehoren zoals stootborden, profielen, laminaat, enidkappen, uitlooptreden etc.

  • De CPL collectie heeft de alom bekende laminaat toplaag.
  • De Solution collectie heeft een Polypropyleen (PP) toplaag die zeer slijtvast, PVC-vrij en milieuvriendelijk is.

Klik op de kleur van uw keuze om het gehele productenoverzicht te zien:


Homeline CPL (laminaat) en Homeline Solution (polypropyleen), beide slijtvast maar toch met ieder unieke eigenschappen.

Prachtige toplagen: De toplagen zijn voorzien van een duidelijk zichtbare en voelbare structuur die teven bijdrage aan de hoge antislipwaarde.


Toplaag laminaat hout

Bij de CPL laminaat collectie is de toplaag duidelijk zichtbaar en voelbaar.

Toplaag laminaat beton

Ook de steenstructuren zijn duidelijk zichtbaar en voelbaar.

Houtstructuur Solution

De Solution met de PP toplaag leent zicht voor een nog meer 3-D effect.

Solution steenstructuur

Ook een duidelijk 3-D effect bij de Solution steenstructuren.


Duitse topkwaliteit van Trenovo Homeline.

Een zeer compleet en hoogwaardig programma waarmee u in staat wordt gesteld de trap op professionele wijze te renoveren. Traprenovatie met Trenovo Homeline overzettreden is een duurzame oplossing. De hoge slijtweerstand van klasse 32 staat borg voor langdurig gebruik.

Naast de overzettreden zijn er vele accessoires leverbaar zoals : stootborden, zijdeafdekking, stabiliseringsprofielen, hoekprofielen, U profielen en zelfs laminaatvloeren.

Alle treden zijn standaard voorzien van een antislip toplaag R10. In de meeste gevallen maakt dit de noodzaak voor een antislipstrip overbodig. Trenovo Homeline biedt u een breed assortiment aan kleuren.

Alle treden zijn leverbaar in meerdere afmetingen zodat u zeer efficiƫnt kunt werken. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, waar recent ook beton look aan is toegevoegd. Alle afwerkproducten zoals stootborden, profielen en laminaat zijn is dezelfde kleur leverbaar.

Naast de Homeline is er ook de Homeline Solution. In plaats van een melamine toplaag is deze uitgevoerd met polypropyleenmet 3D structuur.

Maak online uw boodschappenlijst en kijk hoe groot uw voordeel is. Wij leveren Trenovo traprenovatie tegen de laagste prijzen.